Küldetésnyilatkozat Tanácsadó központ Információs Központ Szolgáltató Központ Rendezvényszervezés Szándékaink támogatói Elérhetőségek
 
 

Szolgáltató Központ-Szeged

 

Az AGES QUOD AGIS Nonprofit Kft. - Rendezvényszervezés ( Szeged ) keretében nyújtott szolgáltatások:Szolgáltató Központ Szeged - Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Szabadidőközpont Kávézó, JUGYU Klub
6725 Szeged, Hattyas sor 6-8.

JugyuKlub
 


A JUGYU Klub kulturális-közösségi tere kiválóan alkalmas az órák közötti szabadidő tartalmas elütésére, a csoporttársakkal, barátokkal való találkozásra, és nem utolsó sorban az éjszakai szórakozásra. A szolgáltató központok közül ez a klub nappal kávézóként funkcionál, ahol az egyetemi élet magvai találhatóak. Esténként kulturális és szórakoztató programok széles palettájáról válogathatnak az érdeklődők.
Nálunk járt a The Moog, a Zanzibár, a Bijou, a Live Act Folk Projekt és az olasz Leo Quartieri Quintetto zenekar, valamint show-jával elbűvölt minket Danny Blue, a mentalista, és színházi produkciókat is láthattunk, hallhattunk, többek között a Starlight Musical Együttes előadásában.
A szolgáltató központnak köszönhetően Szeged városában a bőséges és pénztárcabarát büfékínálat mellett az ingyenes WIFI használatot és füstmentes környezetet is biztosítja. A koncerteken, közönségtalálkozókon és táncházakon túl fellépési lehetőséget adnak az egyetemen tanuló tehetséges hallgatóknak. Otthont adnak a tanszékek szakestjeinek és egyéb rendezvényeknek: állófogadások, tréningek, konferenciák, baráti összejövetelek, születésnapi, névnapi buli, stb. Vállalják évfolyam találkozók, bankettek szervezését és lebonyolítását is.


Szolgáltató Központ Szeged - Tamási Áron Klub
6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.

Tamási Áron Klub


A szolgáltató központon belül a Tamási Áron Klub, mint a Szegedi Tudományegyetem egyik legrégebbi, hagyományos hallgatói kulturális és közéleti életterének működtetése, melynek célja olyan hallgatói-közösségi terek kialakítása, amely idézi és előrevetíti a majdani értelmiségi létformát és ingyenes kulturálódási, kikapcsolódási lehetőséget nyújt az intézmény polgárai számára. A TÁK a szolgáltató központon belül egy egyedülálló lehetőséget ad nekünk Jugyusoknak és Szeged város egyetemi polgárainak arra, hogy megvalósítsuk ötleteinket, programterveinket, önmagunkat. Ez egy olyan klub, ahol az unplugged koncertektől az író-olvasó találkozókon át, akár egy táncházat vagy egy történelmi beszélgetést is meg lehet szervezni. És épp ez a sokszínűség adja a hely erejét és létjogosultságát. A TÁK a szolgáltató központon belül emellett teljesen alkalmas hely az órák között egy kávé elfogyasztására, a zh-k előtti puskacserére, a vizsgák előtti utolsó nagy megbeszélésre, tehát igazi közösségi hely. Étel- és italkínálat kialakításakor szem előtt tartották a vendégek igényeit és minél szélesebb választékkal próbálnak eleget tenni az igényeknek. Szeged városában, a szolgáltató központon belül, a TÁK-ban rendezett események a korábban élénken működő Klubélet újbóli fellendülését próbálják elősegíteni. Ilyen irányú törekvésüket erősíti, hogy a Büfében játszani lehet sakkot, malmot, kártyajátékokat, römit, 66-ot, vagy Ki nevet a végén-t?. A hallgatók pénztárcájához igazított árakkal és igényes kiszolgálással működő TÁK-ban ingyenesen lehet csatlakozni a WIFI-re.


Szolgáltató Központ Szeged - Hallgatói Ajándékbolt
6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.

Hallgatói Ajándékbolt


Egy bolt, ahol az SZTE-JGYTP Kar hallgatói a saját kari emblémájukkal ellátott termékeket tudják megvásárolni. A szoláltató központ boltjának a célja egy minél szélesebb emblémákat tartalmazó termékstruktúra kialakításával az intézmény és szeged hírnevének öregbítése, valamint annak elősegítése, hogy a hallgatók és az oktatók egyaránt kifejezésre juttathassák hovatartozásukat, ezzel is erősítve identitásukat. Így a tevékenység a PR segítésében is szerepet vállal. Emellett az Ajándékbolt egyetemi albérletközvetítéssel is foglalkozik. A bolt lézerszalonként is funkcionál, így lehet szakdolgozatot köttetni, fénymásolni, laminálni, stb., valamint a Jugyus talár is itt rendelhető és vehető át. Nyitva tartás: H-P: 8:00-16:30.


Szolgáltató Központ Szeged - SZTE JGYPK Diplomások Köre, és az öregdiák-mozgalom megszervezése és működtetése

Szeged városában a szolgáltató központ a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Diplomások Köre a végzős Jugyus hallgatókat, tanárjelölteket és az egykori szegedi tanárképzős hallgatókat foglalja magába. A Diplomások Köre, vagyis az öregdiák-mozgalom (Alumni mozgalom) szervezésének célja a kapcsolatépítés az SZTE JGYPK, illetve elődintézményeiben végzett diákjaival, ezzel az intézmény hírnevének öregbítése, kapcsolatainak kiszélesítése, valamint a PR segítése.

SZTE JGYPK Diplomások Köre
SZTE JGYPK Tanári Állásbörze
AGES QUOD AGIS Nonprofit Kft. szakmai gyakorlat
AGES QUOD AGIS Hallgatók Pályakövető Kérdőíve
JugyuKlub Szavazás
  Webmester