Küldetésnyilatkozat Tanácsadó központ Információs Központ Szolgáltató Központ Rendezvényszervezés Szándékaink támogatói Elérhetőségek
 
 

Információs Központ-Szeged

 

Az AGES QUOD AGIS Nonprofit Kft. és Információs Központ ( Szeged ) keretében nyújtott szolgáltatások:

Kiadványainkkal Szeged városában az egyetemistáknak – elsősorban a Jugyus hallgatóknak – igyekszünk segítséget nyújtani. Kiadványaink ingyenesek.
Az információs központ által kiadott kiadvány többek között az SZTE JGYPK Évkönyv, SZTE JGYPK Portré kötetek.b) Az SZTE JGYPK Évkönyv az információs központ kiadványa hagyományteremtő céllal jelenik meg a végzős hallgatók számára egymáshoz, és ezen keresztül az Alma Materhez fűződő szálak szorosabbá tételének érdekében. Emberi, szakmai kapcsolatok kialakulását segítheti elő az intézmény, és Szeged város hallgatói között. Továbbá kiváló kiinduló alapot teremt az Alumni mozgalomba való bekapcsolódáshoz.

SZTE JGYPK Évkönyv 2006 SZTE JGYPK Évkönyv 2007 SZTE JGYPK Évkönyv 2008 SZTE JGYPK Évkönyv 2009


c) Az SZTE JGYTFK Portré kötetek az információs központ által történő kiadásának célja és haszna az intézményi kommunikáció segítése. Ezen túl a kar szellemi, szakmai potenciáljának, és tudós-tanárok értő, exkluzív bemutatása a kar, a Szegedi Tudományegyetem, valamint Szeged és a Dél-alföldi régió polgárai számára. Ilyen kötet például az információs központ közbenjárására kiadott 2005-ben Tisza-parti Staféta, mely a szegedi tanárképző főiskolán végzett írók, költők, képző- és iparművészek albuma.

Tisza-parti Staféta


SZTE JGYPK Diplomások Köre
SZTE JGYPK Tanári Állásbörze
AGES QUOD AGIS Nonprofit Kft. szakmai gyakorlat
AGES QUOD AGIS Hallgatók Pályakövető Kérdőíve
JugyuKlub Szavazás
  Webmester