Küldetésnyilatkozat Tanácsadó központ Információs Központ Szolgáltató Központ Rendezvényszervezés Szándékaink támogatói Elérhetőségek
 
 

Rendezvényszervezés-Szeged

 

Az AGES QUOD AGIS Nonprofit Kft. - Rendezvényszervezés ( Szeged ) keretében nyújtott szolgáltatások:Rendezvényszervezés - Szeged - Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Szabadidőközpont Kávézó, JUGYU Klub
6725 Szeged, Hattyas sor 6-8.

JugyuKlub
 


A JUGYU Klub kulturális-közösségi tere kiválóan alkalmas az órák közötti szabadidő tartalmas elütésére, a csoporttársakkal, barátokkal való találkozásra, és nem utolsó sorban az éjszakai szórakozásra. A rendezvényszervezés jegyében Szeged városában Klub nappal, mint kávézóként funkcionál, ám esténként kulturális és szórakoztató programok széles palettájáról válogathatnak az érdeklődők. Nálunk járt a The Moog, a Zanzibár, a Bijou, a Live Act Folk Projekt és az olasz Leo Quartieri Quintetto zenekar, valamint show-jával elbűvölt minket Danny Blue, a mentalista, és színházi produkciókat is láthattunk, hallhattunk, többek között a Starlight Musical Együttes előadásában.
A rendezvényszervezés szolgáltatásunk Szeged városában a bőséges és pénztárcabarát büfékínálat mellett az ingyenes WIFI használatot és füstmentes környezetet biztosítja. A rendezvényszervezés mentén koncerteken, közönségtalálkozókon és táncházakon túl fellépési lehetőséget adnak az egyetemen tanuló tehetséges hallgatóknak, otthont adnak a tanszékek szakestjeinek és egyéb rendezvényeknek: állófogadások, tréningek, konferenciák, baráti összejövetelek, szülinapi-, névnapi buli, stb., továbbá vállalják évfolyam találkozók, bankettek szervezését és lebonyolítását is.

Rendezvényszervezés - Szeged - Tamási Áron Klub
6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.

Tamási Áron Klub


A rendezvényszervezés Szeged városában a Tamási Áron Klub révén is biztosított, mint a Szegedi Tudományegyetem egyik legrégebbi, hagyományos hallgatói kulturális és közéleti életterének színhelye. A rendezvényszervezés és annak célja, olyan hallgatói-közösségi terek kialakítása, amely idézi és előrevetíti a majdani értelmiségi létformát és ingyenes kulturálódási, kikapcsolódási lehetőséget nyújt az intézmény polgárai számára. A TÁK a rendezvényszervezés kategóriáján belül egy egyedülálló lehetőséget ad nekünk Jugyusoknak és Szeged város egyetemi polgárainak arra, hogy megvalósítsuk ötleteinket, programterveinket, önmagunkat. Ez egy olyan klub, ahol az unplugged koncertektől az író-olvasó találkozókon át, akár egy táncházat vagy egy történelmi beszélgetést is meg lehet szervezni. És épp ez a sokszínűség adja a hely erejét és létjogosultságát. A TÁK a rendezvényszervezés keretein belül emellett teljesen alkalmas hely az órák között egy kávé elfogyasztására, a zh-k előtti puskacserére, a vizsgák előtti utolsó nagy megbeszélésre, tehát igazi közösségi hely. Étel- és italkínálat kialakításakor szem előtt tartották a vendégek igényeit, és minél szélesebb választékkal próbálnak eleget tenni az igényeknek.
Szeged városában, rendezvényszervezés központunk által a TÁK-ban rendezett események a korábban élénken működő Klubélet újbóli fellendülését próbálják elősegíteni. Ilyen irányú törekvésüket erősíti, hogy a Büfében játszani lehet sakkot, malmot, kártyajátékokat, römit, 66-ot, vagy Ki nevet a végén-t?. A hallgatók pénztárcájához igazított árakkal és igényes kiszolgálással működő TÁK-ban ingyenesen lehet csatlakozni a WIFI-re.

SZTE JGYPK Diplomások Köre
SZTE JGYPK Tanári Állásbörze
AGES QUOD AGIS Nonprofit Kft. szakmai gyakorlat
AGES QUOD AGIS Hallgatók Pályakövető Kérdőíve
JugyuKlub Szavazás
  Webmester